Over lestijd.

Lestijd Onderwijsadvies wil een bijdrage leveren aan kwalitatief beter onderwijs. Wij helpen leerkrachten om kinderen te motiveren, te boeien, te coachen, te motiveren en veelzijdig, breed en diep te laten leren.

Onze kennis heeft een gedegen wetenschappelijke basis en we kunnen dit goed verbinden met onze praktische werkervaring in het onderwijs.

 

Onze werkwijze

 

In onze werkwijze zijn wij flexibel en veelzijdig, want uw wensen staan voorop. We kunnen heel uitvoerig en hoogstaand werk leveren met advies en training volledig op maat gemaakt voor uw school.
We houden u graag met onze gratis nieuwsbrief regelmatig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en geven daarin gratis tips.

 

Onze klanten

 

Lestijd onderwijsadvies werkt met realistische onderwijsmensen die beseffen dat de kwaliteit van onderwijs mede afhankelijk is van de efficiëntie van de hele onderwijsorganisatie en de kwaliteit van elke leerkracht. Onze klanten willen het leerrendement van hun onderwijs verhogen en de dynamiek van het team aan leerkrachten verbeteren. Natuurlijk begrijpen zij dat een bepaalde bevlogenheid onontbeerlijk is voor het vak, maar zij schuwen niet om dit te combineren met een rationele benadering, waarbij wetenschappelijke kennis en een zakelijke aanpak een rol spelen. Directeuren, managers en leden van werkgroepen van scholen benaderen ons om een studiedag te organiseren of om onderzoek te doen naar de kwaliteit van het onderwijs op hun school om daar vervolgens advies over te geven. Daarnaast werken wij ook voor bestuursleden en stafmedewerkers voor advies met betrekking tot beleidsontwikkeling. Individuele leerkrachten nemen ook het initiatief om te achterhalen wat Lestijd kan betekenen voor hun school of voor hun persoonlijke ontwikkeling.

 

lestijdboek-klein

Ja, stuur mij het gratis e-boek ‘Omgaan met verschillen’ en schrijf mij in voor de e-zine!

Na bevestiging van uw e-mailadres ontvangt u het gratis e-boek in uw inbox.

 

Daarnaast ontvangt u één keer per maand het inspirerende e-zine van Lestijd Onderwijsadvies, met praktische en toepasbare tips om de lestijd of uw werktijd buiten de lestijd beter te benutten.

 

We respecteren uw e-mail privacy. U kunt eenvoudig afmelden. Uw gegevens worden niet doorgegeven aan derden.