Michel Verdoorn

Michel Verdoorn is de initiator van Lestijd Onderwijsadvies. Hij is trainer, adviseur en ontwikkelaar van vernieuwende onderwijsconcepten. Dankzij zijn ruime ervaring als leerkracht zijn zijn trainingen heel concreet, terwijl hij dankzij de masteropleiding Leren & Innoveren en ervaring als trainer goed in staat is om wetenschappelijke kennis helder uit te leggen en naar de praktijk te vertalen. Dit blijkt ook uit de positieve reacties van de leerkrachten en docenten die eerder een training bij hem volgden. Op Lestijd Blogspot en Wij-leren.nl kunt u opiniërende en achtergrondartikelen lezen van Michel Verdoorn.

Marieke Hammer

Vanaf 1999 is Marieke werkzaam geweest in het basisonderwijs. Met veel plezier heeft zij gewerkt als groepsleerkracht, later als bouwcoördinator, locatieleider en adjunct-directeur. Sinds 2007 heeft zij zichzelf bekwaamd in gesprekstechnieken, versterken van groepsdynamiek en begeleiden van veranderprocessen. In 2014 werd ze gecertificeerd Jump Movement Professional Zij heeft veel ervaring met het begeleiden en coachen van kinderen, ouders en leerkrachten, zowel in haar onderwijsverleden als in haar praktijk voor Counseling en Coaching.

Ruud Wessels

Ruud Wessels is een trainer die gebruik maakt van zijn ruime ervaring als docent, theatermaker en rollenspelacteur in trainingen. Bij zijn trainingen kun je niet achterover zitten en kennis tot je nemen. Door verschillende theaterwerkvormen zal je geconfronteerd worden met je eigen opvattingen en houding naar leerlingen. Sinds 1999 verzorgt Ruud Wessels trainingen voor (beginnende) docenten om ze inzicht te geven in processen die te maken hebben met ordeproblemen, status en macht.

picture1
picture2
picture3