Anders profileren – aanpassing van de website

In de laatste jaren hebben wij gemerkt wat onze afnemers graag willen (en wat niet). Daarom gaan we onze aandacht verschuiven naar onderwerpen die erg aanspreken, zoals autonome motivatie, eigenaarschap en inzicht in het leerproces. Ook het variëren van de instructie en aanpassen daarvan aan het onderwerp en de situatie is een onderwerp waarin veel mensen zich verder willen bekwamen. Hiermee gaan wij ons dus meer profileren.

Daarnaast gaan wij in onze begeleiding alleen nog maar maatwerk bieden. Geen kant-en-klare trainingen meer, maar precies dat wat uw team nodig heeft!

De website wordt gefaseerd aangepast aan deze nieuwe profilering. U kunt dus nog oude informatie tegen komen. Neem gerust contact op als u vragen heeft!

 

Vacature adviseur / trainer

Het gaat goed met Lestijd Onderwijsadvies! Daarom zoeken wij nieuwe adviseurs / trainers. Wij zoeken enthousiaste, ambitieuze, ervaren leerkrachten met een masteropleiding die graag een nieuwe stap in hun loopbaan willen nemen. Sta jij achter de visie van Lestijd Onderwijsadvies en wil jij je graag verder ontwikkelen? Neem dan contact op voor meer informatie met Michel Verdoorn: mverdoorn@lestijd.nl of tel. 0648618277